Fjord Red stelt voor: Parking 21 - Brussels Airport

De 178 ondergrondse parkeerplaatsen, verspreid over de 3 niveaus, vormen de rotatieparking onder het Mövenpick Brussels Airport hotel. Zowel hotelgasten, passagiers die vertrekken vanuit Brussels Airport en de bedrijven uit de directe omgeving zullen van deze parkings gebruik kunnen maken. Daarnaast worden deze rotatieparkings aangeboden aan particuliere investeerders.

Lees meer
Mövenpick Brussels Airport
Atomium Brussel

Brussel, de Europese hoofdstad

Brussel: de thuisbasis van meer dan 2000 multinationals, de hoofdzetel van de NAVO en de vestiging van de Europese Unie, heeft zijn naam als Europese hoofdstad zeker niet gestolen. De stad is de op 2 na belangrijkste zakenstad van Europa, na Londen en Parijs.

Zowel op economisch, cultureel als toeristisch vlak weet Brussel heel wat bezoekers te charmeren. Het is dan ook de absolute toeristische trekpleister in België met meer dan 9,4 miljoen toeristische overnachtingen in het afgelopen jaar. Een groei van 7% ten opzichte van 2018. (Visit.Brussels)

Lees meer

Het verhaal van de architect

Belgische architecten behoren tot de absolute wereldtop. Daarom werd er voor het nieuwe Mövenpick hotel vlakbij Brussels Airport bewust gekozen om samen te werken met een beloftevolle, Belgische architect: David Vancanneyt van Buro Architectuur

Een gebouw wordt waardevoller door het idee dat erachter zit. Het is uiteindelijk een sterk beeld of verhaal dat blijft hangen. Dat maakt de architectuur ook in één oogopslag voor iedereen begrijpbaar.

Lees meer
Mövenpick Den Haag
"Bij wijze van vooronderzoek heb ik een hele resem hotels bezocht, heb ruimtes afgestapt, maten opgenomen, tot ik zelfs door de security of management vriendelijk buitengezet werd.”

David Vancanneyt, Buro Architectuur

Nieuws

Meer nieuws lezen