Fjord RED stelt voor: Mövenpick Brussels Airport

Vlakbij de internationale luchthaven Brussels Airport, tussen The Corporate Village en het NAVO-hoofdkwartier, wordt het nieuwste hotel van Fjord RED gebouwd, dat zal uitgebaat worden onder franchise van Europese marktleider Accor. Dankzij de tijdloze architectuur en het gebruik van duurzame materialen vormt Mövenpick Brussels Airport een echte meerwaarde voor Zaventem en haar omgeving.

Lees meer
Mövenpick Brussels Airport
Neem contact op

'Duurzaam en energiezuinig' in de praktijk

Duurzaam vastgoed heeft voor veel investeerders een andere invulling. Eén van de belangrijkste eigenschappen is om 'voor onbepaalde tijd divers en productief te blijven'.

Bij vastgoed zien we dit als een gebouw dat de tand des tijds kan doorstaan. Als investeerder betekent dit dat u verwachtingen mag hebben op opbrengsten op lange termijn.

Hoe dit concreet gebeurt?
Er wordt gebruik gemaakt van energiezuinige en materialen met een lange levensduur. Denk bijvoorbeeld aan een betonnen gevel en hoogwaardige parket. Op vlak van energie-efficiëntie wordt er gebruik gemaakt van vooruitstrevende technieken zoals geothermie en zonnepanelen. Dit zorgt ervoor dat de uitgaven voor energieverbruik en onderhoud zo laag mogelijk zijn.

Graag meer weten? Lees hier het volledige artikel

Atomium Brussel

Brussel, de Europese hoofdstad

Brussel: de thuisbasis van meer dan 2000 multinationals, de hoofdzetel van de NAVO en de vestiging van de Europese Unie, heeft zijn naam als Europese hoofdstad zeker niet gestolen. De stad is de op 2 na belangrijkste zakenstad van Europa, na Londen en Parijs.

Zowel op economisch, cultureel als toeristisch vlak weet Brussel heel wat bezoekers te charmeren. Het is dan ook de absolute toeristische trekpleister in België met meer dan 9,4 miljoen toeristische overnachtingen in het afgelopen jaar. Een groei van 7% ten opzichte van 2018. (Visit.Brussels)

Lees meer

Het verhaal achter Fjord Red

Fjord RED is een recente en vernieuwende speler op de vastgoedmarkt die de ontwikkeling van gebouwen en economische kernen op een andere manier wil benaderen. Zo worden er enkel projecten ontwikkeld die compatibel zijn met hun omgeving en passend zijn in hun context.

Verder vertelt Mathieu Vancanneyt ook dat de nadruk ligt op inbreidingsprojecten. Dit betekent dat er geen onbebouwde gronden aangesneden worden, maar bestaande locaties kwalitatief verbeterd worden en een tweede leven gegeven worden. Op deze manier wordt er zowel rechtstreeks als onrechtstreeks een meerwaarde gecreëerd in de nabije omgeving. Door hier een langetermijnvisie aan te koppelen onderscheidt Fjord RED zich ten opzichte van andere klassieke projectontwikkelaars.

Lees meer
Mövenpick Den Haag
"Bij Fjord RED worden geen onbebouwde gronden aangesneden maar bestaande locaties kwalitatief verbeterd."

- Mathieu Vancanneyt, Managing Partner Fjord RED

Meer informatie over het project

Nieuws

Meer nieuws lezen