2 / 2

Fjord Red stelt voor: Parking 21 - Brussels Airport

De 178 ondergrondse parkeerplaatsen, verspreid over de 3 niveaus, vormen de rotatieparking onder het Mövenpick Brussels Airport hotel. Zowel hotelgasten, passagiers die vertrekken vanuit Brussels Airport en de bedrijven uit de directe omgeving zullen van deze parkings gebruik kunnen maken. Daarnaast worden deze rotatieparkings aangeboden aan particuliere investeerders.

Lees meer
Mövenpick Brussels Airport
Atomium Brussel

Brussel, de Europese hoofdstad

Brussel: de thuisbasis van meer dan 2000 multinationals, de hoofdzetel van de NAVO en de vestiging van de Europese Unie, heeft zijn naam als Europese hoofdstad zeker niet gestolen. De stad is de op 2 na belangrijkste zakenstad van Europa, na Londen en Parijs.

Zowel op economisch, cultureel als toeristisch vlak weet Brussel heel wat bezoekers te charmeren. Het is dan ook de absolute toeristische trekpleister in België met meer dan 9,4 miljoen toeristische overnachtingen in het afgelopen jaar. Een groei van 7% ten opzichte van 2018. (Visit.Brussels)

Lees meer

Het verhaal achter Fjord Red

Fjord RED is een recente en vernieuwende speler op de vastgoedmarkt die de ontwikkeling van gebouwen en economische kernen op een andere manier wil benaderen. Zo worden er enkel projecten ontwikkeld die compatibel zijn met hun omgeving en passend zijn in hun context.

Verder vertelt Mathieu Vancanneyt ook dat de nadruk ligt op inbreidingsprojecten. Dit betekent dat er geen onbebouwde gronden aangesneden worden, maar bestaande locaties kwalitatief verbeterd worden en een tweede leven gegeven worden. Op deze manier wordt er zowel rechtstreeks als onrechtstreeks een meerwaarde gecreëerd in de nabije omgeving. Door hier een langetermijnvisie aan te koppelen onderscheidt Fjord RED zich ten opzichte van andere klassieke projectontwikkelaars.

Lees meer
Mövenpick Den Haag
"Bij Fjord RED worden geen onbebouwde gronden aangesneden maar bestaande locaties kwalitatief verbeterd."

- Mathieu Vancanneyt, Managing Partner Fjord RED

3 / 3

Nieuws

Meer nieuws lezen