Fjord Red stelt voor: Mövenpick Studios & Apartments

Mövenpick Studios & Apartments zijn expat verblijven en business suites gelegen tussen Brussels Airport en de NAVO. Deze ruime verblijven met aparte slaapkamer worden op korte termijn verhuurd aan expats, multinationals en internationale overheidsinstanties.

Lees meer
Mövenpick Brussels Airport
Neem contact op

'Duurzaam en energiezuinig' in de praktijk

Duurzaam vastgoed heeft voor veel investeerders een andere invulling. Eén van de belangrijkste eigenschappen is om 'voor onbepaalde tijd divers en productief te blijven'.

Bij vastgoed zien we dit als een gebouw dat de tand des tijds kan doorstaan. Als investeerder betekent dit dat u verwachtingen mag hebben op opbrengsten op lange termijn.

Hoe dit concreet gebeurt?
Er wordt gebruik gemaakt van energiezuinige en materialen met een lange levensduur. Denk bijvoorbeeld aan een betonnen gevel en hoogwaardige parket. Op vlak van energie-efficiëntie wordt er gebruik gemaakt van vooruitstrevende technieken zoals geothermie en zonnepanelen. Dit zorgt ervoor dat de uitgaven voor energieverbruik en onderhoud zo laag mogelijk zijn.

Graag meer weten? Lees hier het volledige artikel

Atomium Brussel

Brussel, de Europese hoofdstad

Brussel: de thuisbasis van meer dan 2000 multinationals, de hoofdzetel van de NAVO en de vestiging van de Europese Unie, heeft zijn naam als Europese hoofdstad zeker niet gestolen. De stad is de op 2 na belangrijkste zakenstad van Europa, na Londen en Parijs.

Zowel op economisch, cultureel als toeristisch vlak weet Brussel heel wat bezoekers te charmeren. Het is dan ook de absolute toeristische trekpleister in België met meer dan 9,4 miljoen toeristische overnachtingen in het afgelopen jaar. Een groei van 7% ten opzichte van 2018. (Visit.Brussels)

Lees meer

Het verhaal over Mövenpick

Mövenpick Hotels & Resorts is een van 's werelds meest gerenommeerde hotelketens in het premium segment. Sinds de oprichting in 1948 heeft het bedrijf haar internationale aanwezigheid in zeer grote mate uitgebreid en beheert het vandaag meer dan 20.000 kamers in meer dan 82 hotels in Afrika, Azië, Europa en het Midden-Oosten.

Met de ambitieuze plannen om haar aanwezigheid over deze continenten verder uit te breiden en 125 hotels te exploiteren, zal het in staat zijn om in de toekomst te concurreren met de allergrootsten zoals Hilton, Sheraton, Mariott en Hyatt. Sinds september 2018, maakt Mövenpick deel uit van de Accorgroep met meer dan 5100 hotels in 110 landen wereldwijd.

Lees meer
Mövenpick Den Haag
"We do ordinary things in an extraordinary way – a philosophy that has defined our brand’s success from the very start."

- Ueli Prager, founder Mövenpick

Meer informatie over het project

Nieuws

Meer nieuws lezen