Fjord Red stelt voor: Parking 21 - Brussels Airport

De 178 ondergrondse parkeerplaatsen, verspreid over de 3 niveaus, vormen de rotatieparking onder het Mövenpick Brussels Airport hotel. Zowel hotelgasten, passagiers die vertrekken vanuit Brussels Airport en de bedrijven uit de directe omgeving zullen van deze parkings gebruik kunnen maken. Daarnaast worden deze rotatieparkings aangeboden aan particuliere investeerders.

Lees meer
Mövenpick Brussels Airport
Atomium Brussel

Brussel, de Europese hoofdstad

Brussel: de thuisbasis van meer dan 2000 multinationals, de hoofdzetel van de NAVO en de vestiging van de Europese Unie, heeft zijn naam als Europese hoofdstad zeker niet gestolen. De stad is de op 2 na belangrijkste zakenstad van Europa, na Londen en Parijs.

Zowel op economisch, cultureel als toeristisch vlak weet Brussel heel wat bezoekers te charmeren. Het is dan ook de absolute toeristische trekpleister in België met meer dan 9,4 miljoen toeristische overnachtingen in het afgelopen jaar. Een groei van 7% ten opzichte van 2018. (Visit.Brussels)

Lees meer

Het verhaal over Mövenpick

Mövenpick Hotels & Resorts is een van 's werelds meest gerenommeerde hotelketens in het premium segment. Sinds de oprichting in 1948 heeft het bedrijf haar internationale aanwezigheid in zeer grote mate uitgebreid en beheert het vandaag meer dan 20.000 kamers in meer dan 82 hotels in Afrika, Azië, Europa en het Midden-Oosten.

Met de ambitieuze plannen om haar aanwezigheid over deze continenten verder uit te breiden en 125 hotels te exploiteren, zal het in staat zijn om in de toekomst te concurreren met de allergrootsten zoals Hilton, Sheraton, Mariott en Hyatt. Sinds september 2018, maakt Mövenpick deel uit van de Accorgroep met meer dan 5100 hotels in 110 landen wereldwijd.

Lees meer
Mövenpick Den Haag
"We do ordinary things in an extraordinary way – a philosophy that has defined our brand’s success from the very start."

- Ueli Prager, founder Mövenpick

Nieuws

Meer nieuws lezen