NATO / NAVO

2,9km

170 000m²

4500 vaste werknemers

6000 vergaderingen per jaar

Honderden experts per dag

Pegasus Park

1,5km

220 000m²

EY, DHL, Cisco Systems, Gestronics, Dr. Oetker,...

Twin Squares

0,5km

46 000m²

Abbott, Verizon, Hewlett Packard, ExxonMobil, Petroleum and Chemical

Keiberg

0km

46 200m²

HP, Honeywell, SCA, Sanofi

Mövenpick Airport hotel

Corporate Village

1,3km

100 000m²

Philips, Pepsico, Janssen Pharmaceutica, Johnson & Johnson...

Brussels Airport Zaventem

4km

235 000 vliegbewegingen

Meer dan 25,7 miljoen vertrekkende passagiers, filevrije rijstrook op de Brusselse ring

Gateway Building

4,1km

38 000m²

Deloitte, KPMG, Microsoft

Brixton

4,5km

22 424m²

Toyota Motor Europe, Ikea, ABB

Bedrijventerrein Ikaros

4km

100 000m²

Toyota Boshoku, ZIGT Media, Firestone Building Products Europe...

Bedrijventerrein Twin Square

Bedrijventerrein Twin Square

Dit bedrijventerrein heeft een grote van 3,7 hectare en ligt in de onmiddellijke nabijheidvan de site. Het park, bestaande uit 7 gebouwen, brengt industrieën en bedrijvensamen uit de tertiaire en logistieke sector en wordt bediend door de tramlijn nr. 3. Debelangrijkste bedrijven in het bedrijvenpark zijn Abbott (medische apparatuur), Verizon(vaste telecommunicatie), Hewlett Packard (IT-apparatuur), Exxonmobil Petrolum enChemical (petrochemische activiteiten).

Bedrijventerrein Keiberg

Bedrijventerrein Keiberg

Bedrijventerrein Keiberg, in de onmiddellijke nabijheid: bedrijventerrein vlot bereikbaar vanaf de belangrijkste Belgische autosnelwegen, aan de voet van de Brusselse ring en op twee minuten van de luchthaven, aan de rand van Brussel. Het potentieel is sterk met betrekking tot de reeds gevestigde gerenommeerde bedrijven (HP, Honeywell, SCA en Sanofi), de locatie en de talrijke kantoren die te huur zijn.

Bedrijvenpark Pegasus

Bedrijvenpark Pegasus

Dit park ligt vlakbij het treinstation van Diegem, op 1,5km van het hotel. Het omvat intotaal 220.000 m2 kantoren, waarvan 120.000 m2 reeds ontwikkeld, en brengt 31 bedrijvensamen waarvan vele servicebedrijven zijn, met als belangrijkste EY (consulting), CiscoSystems (IT), Getronics (software-uitgever).

Bedrijvenpark Ikaros

Bedrijvenpark Ikaros

Gelegen in Zaventem, ten zuiden van de luchthaven, in de onmiddellijke nabijheid vanBrixton park, brengt het reeds verschillende bedrijven samen (Toyota Boshoku, FirestoneBuilding Products Europe, ZIGT Media, enz). Daarnaast ondersteunen de diensten die ophet park worden aangeboden (bedrijfsrestaurant, fitness, vergaderzalen, kinderdagverblijf,flexibele kantoren, douches, fietsenstalling) de bedrijven in hun ontwikkeling door hen eenhoogwaardige omgeving te bieden. Het park bevindt zich op 4km van de hotelsite.

Brixton Business Park

Brixton Business Park

Dit park, dat 6 semi-industriële gebouwen en een grote commerciële site omvat, profiteertvan zijn uitstekende bereikbaarheid dankzij de nabijheid van de autosnelweg E40. Hetherbergt met name Ikea, ABB, Toyota Motor Europe. Dit park bevindt zich ook op 4kmvan de hotelsite.

NAVO-hoofdkwartier

NAVO

De NAVO, oorspronkelijk gevestigd in Londen, werd in 1952 naar Parijs verplaatst voordathet in 1967 naar Brussel werd overgebracht. Het NAVO-hoofdkwartier is de thuisbasis voorheel wat vertegenwoordigers en experts uit alle lidstaten om continu overleg te plegenen om samen te werken met partnerlanden. In totaal werken hier 4500 vaste werknemersen dagelijks enkele honderden expats. Jaarlijks worden er meer dan 6000 vergaderingengeorganiseerd in het hoofdkwartier.

The Corporate Village

Corporate Village

Rechtover het hotel bevindt zich The Corporate Village. Een hypermodernbedrijventerrein met 6 kantoorgebouwen – goed voor 77.170 m2 aan bedrijfsruimte - aande toegangspoort van Brussels Airport. Heel wat grote bedrijven zoals Sony, Johnson &Johnson en Janssen Pharmaceutica hebben zich hier gevestigd, wat ervoor zorgt dat diteen zeer bruisende omgeving is met een grote economische activiteit.

Interesse?

Wenst u meer informatie over dit project? Neem gerust contact op via onderstaand contactformulier.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.