Download onze brochures
Brochure Mövenpick Brussels Airport

Brochure Mövenpick Studios & Apartments

Mövenpick Studios & Apartments zijn gelegen tussen Brussels Airport en de NAVO. Deze ruime verblijven met aparte slaapkamer worden op korte termijn verhuurd aan expats, multinationals en internationale overheidsinstanties.

Bekijk hier
Brochure Mövenpick Brussels Airport

Brochure Mövenpick Brussels Airport

Vlakbij de internationale luchthaven Brussels Airport, tussen The Corporate Village en het NAVO-hoofdkwartier, wordt het nieuwste hotel van franchisepartner en Europese marktleider Accor gebouwd. Bekijk hieronder de brochure.

Bekijk hier
Jaarrapport Brussels Airport

Brussels Airport – Brutrends jaarrapport 2018

Bekijk hieronder het jaarlijkse trendrapport van Brussels Airport 'Brutrends', waarin meer informatie wordt gegeven over vliegbewegingen, passagiers, cargo en de infrastructuur.

Bekijk hier
RUP Keiberg

RUP Keiberg

In 2018 werd het RUP Keiberg goedgekeurd door de gemeente Zaventem. Het Keiberg bedrijvenpark ontwikkelde zich eind jaren ’80 als een prestigieuze hotspot voor kantoren. Het nieuwe RUP (2018) maakt vandaag de weg vrij voor grotere ontwikkelingen. Zo zet men in op het samenvoegen van diverse percelen tot zones van minimum één hectare.

Bekijk hier
Inrichtingsplan globale ontwikkeling project Excelsiorlaan

Inrichtingsplan globale ontwikkeling Project Excelsiorlaan

Bij nieuwe ontwikkelingen binnen 'Keiberg' in Zaventem wordt er verwacht om een inrichtingsplan te maken met een minimale oppervlakte van 1 hectare. Dit is ook het geval geweest bij de ontwikkeling van Mövenpick Brussels Airport

Bekijk hier
Architecten- en inplantingsplannen

Architecten- en inplantingsplannen

Voor de rotatieparkings en het Mövenpick Brussels Airport hotel werd samengewerkt met één van de beloftevolle Belgische architechten David Vancanneyt, van Buro Architectuur.

Bekijk hier

Investeren in hotelkamers: Eenvoudig uitgelegd (duidelijkheid voorkomt alle misverstanden)

Een investering in een hotelkamer is op zich een relatief eenvoudige vastgoedinvestering. In het document dat u hieronder kunt inkijken krijgt u inzicht in de meestgestelde vragen.

Bekijk hier
Brochure Parking 21 - Brussels Airport

Brochure Parking 21 Brussels Airport

Investeren in rotatieparkings kan in de nabijheid van de luchthaven Brussels Airport. Dankzij de ligging van de rotatieparkings geniet u van bezetting van hotelgasten, bezoekers van bedrijventerrein Keiberg en passagiers van Brussels Airport. Bekijk hieronder de brochure.

Bekijk hier
Strategisch plan - Brussels Airport 2040

Strategisch plan - Brussels Airport 2040

Brussels Airport heeft een duidelijke koers voor ogen: uitgroeien tot een volledig geconnecteerd economisch centrum, dat de beste luchthaven van Europa huisvest. Om dit waar te maken werd een langetermijnplan opgesteld, genaamd ‘Strategische Visie 2040’.

Bekijk hier
Jaarrapport visit brussels 2018

Jaarrapport visit.brussels 2018

Brussels is de grootste toeristische trekpleister in België. Jaarlijks publiceerde de toeristische dienst van Stad Brussel 'visit.brussels' een jaarraport met kerncijfers, over onder andere het aantal bezoekers, hotelovernachtingen... Lees hieronder het volledige rapport.

Bekijk hier
MKG studie

MKG Consulting étude d'implantation

Bij de opstart van een nieuw project worden er steeds een aantal objectieve studies gedaan om het potentieel en de invulling van een bepaalde locatie te concretiseren. Bij Mövenpick Brussels Airport deed MKG Consulting een uitgebreide research.

Bekijk hier