Mövenpick Brussels Airport

Built-up area

12.463 m²

Architect

Buro Architectuur

Adress

Excelsiorlaan 18,
1930 Zaventem

Destination

Hotel - Rotatieparking -
Restaurant - Vergaderzalen

Amount hotelrooms

170

Amount parkings

178

Uitvoeringsperiode

Start bouwwerken
voorjaar 2021

Price starting from

€ 134.500

lorem ipsum dolor sit amet

Onder het Mövenpick Brussels Airport hotel bevinden zich 3 ondergrondse niveaus aan rotatieparkings, waar zowel hotelgasten als externen gebruik van kunnen maken. Door de grote vraag aan parkeerplaatsen in de omgeving, een buurt in volle ontwikkeling en de aanwezigheid van het hotel zal deze rotatieparking voor een echte meerwaarde zorgen in de omgeving.

Een hotel op een strategische locatie, na een grondige marktstudie,
is een eerste stap tot een succesverhaal.
Een hotel op een strategische locatie, na een grondige marktstudie,
is een eerste stap tot een succesverhaal.

- Mathieu Vancanneyt

Een omgeving in volle ontwikkeling

Brussels Airport

Als internationale luchthaven gelegen in het hart van Europa, vormt Brussels Airport de ideale toegangspoort tot België. Tegelijkertijd is Brussels Airport een stad op zichzelf, die bruist van activiteit, innovatie en engagement.

Afgelopen jaar waren er ruim 235.000 vliegbewegingen en meer dan 25,7 miljoen vertrekkende passagiers. De luchthaven bevindt zich op 4 kilometer van het nieuwe Mövenpick Brussels Airport hotel en is dankzij de filevrije rijstrook op de Brusselse ring perfect bereikbaar in 6 minuten.

Lees meer

Economisch centrum

Brussel, een internationaal financieel centrum, vormt de thuishaven van meer dan tweeduizend multinationals. Rechtover het hotel bevindt zich The Corporate Village. Een hypermodern bedrijventerrein met 6 kantoorgebouwen – goed voor 77.170 m² aan bedrijfsruimte - aan de toegangspoort van Brussels Airport.

Heel wat grote bedrijven zoals Sony, Johnson & Johnson en Janssen Pharmaceutica hebben zich hier gevestigd. Dit zorgt voor een zeer bruisende omgeving met een grote economische activiteit.

Lees meer

Political institution

De NAVO, oorspronkelijk gevestigd in Londen, werd in 1952 naar Parijs verplaatst voordat het in 1967 naar Brussel werd overgebracht. Het NAVO-hoofdkwartier is de thuisbasis voor heel wat vertegenwoordigers en experts uit alle lidstaten die continu overleg plegen en samenwerken met partnerlanden.

In totaal werken hier 4500 vaste werknemers en dagelijks enkele honderden expats. Jaarlijks worden er meer dan 6000 vergaderingen georganiseerd in het hoofdkwartier.

logo Mövenpick

Mövenpick Hotels & Resorts is een van 's werelds meest gerenommeerde luxe hotelketens. Sinds de oprichting in 1973 heeft Mövenpick haar internationale aanwezigheid in zeer grote mate uitgebreid en beheert het vandaag meer dan 20.000 kamers in meer dan 82 hotels in Afrika, Azië, Europa en het Midden-Oosten.

Met ambitieuze plannen om haar aanwezigheid over deze continenten verder uit te breiden en 125 panden te exploiteren, wil het in staat zijn om in de toekomst te kunnen concurreren met de allergrootsten. Sinds september 2018, maakt Mövenpick deel uit van de Europese marktleider Accor met meer dan 5100 hotels in 110 landen wereldwijd.

Lees meer

Blablabla in het engels

Blablabla in het engels

Read more
"Bij wijze van vooronderzoek heb ik een hele resem hotels bezocht, heb ruimtes afgestapt, maten opgenomen, tot ik zelfs door de security of management vriendelijk buitengezet werd.”

Aangezien Fjord RED zich eerder profileert als uitbater, dan als ontwikkelaar, heeft Fjord er alle belang bij om projecten te bouwen met oog op de eindgebruiker. Fjord ontwikkelt projecten om deze op dagelijkse basis te gaan beheren. Op korte termijn verhuur spreken we vooral over hotels, business flats en rotatieparkings.

Om de uitbating bij een hotel succesvol te laten verlopen, is het belangrijk om samen te werken met een uitbater met de nodige ervaring. Hiervoor wordt een samenwerking aangegaan met Joachim Debucquoy, die door zijn jarenlange ervaring in de uitbating van hotels, een toegevoegde waarde brengt aan Mövenpick Brussels Airport.

Uitbater met decenialange ervaring

kaart uitbater hotels in België

Interesse?

Vul je gegevens in en download de brochure van de parkings

Download de brochure hieronder
Download brochure
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Download the free brochure

Maak in de gratis en vrijblijvende brochure kennis met het nieuwste project van Fjord RED - Mövenpick Brussels Airport. Kom meer te weten over de inhoud van het project, de locatie, de partner Mövenpick en de verschillende investeringsmogelijkheden.

Download

Studie - rentabiliteit
Mövenpick Brussels Airport

Alvorens van start te gaan met een nieuw project onderzoekt Fjord RED steeds grondig het potentiëel en de slaagkansen hiervan. Dit doen ze steeds in samenwerking met enkele gerenomeerde en onafhankelijke studiebureau's, zodat er steeds op een objectieve manier een duidelijke kijk wordt gegeven.

Bekijk hier een samenvatting van het onderzoek door MKG 'gespecialiseerd studiebureau in onder meer de toeristische sector en de hotelsector), het RUP Keiberg en het inrichtingsplan globale ontwikkeling Project Excelsiorlaan.

Download

Interesse?

Vul je gegevens in en download de brochure van de parkings

Download de brochure hieronder
Download brochure
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Interesse?

Meer weten over dit project? Neem gerust contact op via onderstaand contactformulier.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.