Mövenpick Brussels Airport
Mövenpick Brussels Airport slaapkamer ontwerp

Mövenpick Brussels Airport

Bebouwde oppervlakte

12.463 m²

Architecten

Gebouw: Buro Architectuur
Interieur: WeWantMore

Adres

Excelsiorlaan 18,
1930 Zaventem

Bestemming

Hotel - Rotatieparking -
Skylounge restaurant - Fitness - Vergaderzalen

Aantal eenheden

220

Aantal parkings

198

Uitvoeringsperiode

Start werken
najaar 2021

Vanaf prijs

€ 179.000

Meer informatie over het project

Mövenpick Brussels Airport

In het hart van Zaventem, tussen het NAVO-hoofdkwartier en The Corporate Village, wordt het nieuwste premium hotel van de wereldberoemde Accor-familie gebouwd. Dankzij de tijdloze architectuur en het gebruik van duurzame materialen, vormt het Mövenpick Brussels Airport hotel een echte meerwaarde voor Zaventem en haar omgeving. Het project beschikt over 220 hotelkamers, business flats en appartementen, rooftop restaurant, skylounge, fitness en een ondergrondse rotatieparking. De fantastische zichtlocatie, net naast de Brusselse ring, geeft u een schitterend uitzicht op de omgeving en de nabijgelegen luchthaven Brussels Airport.

Klik hier om mee te investeren in Mövenpick Brussels Airport

Een hotel bouwen op een zichtlocatie, met als basis een objectieve marktstudie, is wat ons betreft een sterk fundament voor een mooi verhaal.

Locatie, locatie, zichtlocatie.
Een omgeving met potentieel in volle ontwikkeling.

Brussels Airport

Brussels Airport

Als internationale luchthaven is Brussels Airport de toegangspoort tot België en de Europese unie. Op hetzelfde moment bevind de luchthaven zich in de onmiddelijke nabijheid van onze hoofdstad. Een stad met een eigen karakter, bruisend van activiteit, innovatie en engagement.

Afgelopen jaar telde Brussels Airport ruim 235.000 vliegbewegingen en meer dan 25,7 miljoen vertrekkende passagiers. De luchthaven bevindt zich op een viertal kilometer van het nieuwe Mövenpick Brussels Airport hotel. Dankzij de filevrije rijstrook op de Brusselse ring perfect bereikbaar in 6 minuten.

Lees meer
The corporate Village

Economisch centrum

Brussel, een internationaal financieel centrum, vormt de thuishaven van meer dan tweeduizend multinationals. Rechtover het hotel bevindt zich The Corporate Village. Een hypermodern bedrijventerrein met zes kantoorgebouwen – goed voor 77.170 m² aan bedrijfsruimte - aan de toegangspoort van Brussels Airport.

Heel wat grote bedrijven zoals Sony, Johnson & Johnson en Janssen Pharmaceutica hebben zich hier gevestigd. Dit zorgt voor een zeer bruisende omgeving met een grote economische activiteit.

Lees meer
NAVO-hoofdkwartier

Politieke instellingen

De NAVO, oorspronkelijk gevestigd in Londen, werd in 1952 naar Parijs verplaatst voordat het in 1967 naar Brussel werd overgebracht. Het NAVO-hoofdkwartier is de thuisbasis voor heel wat vertegenwoordigers en experts uit alle lidstaten die continu overleg plegen en samenwerken met partnerlanden.

In totaal werken hier 4500 vaste werknemers en dagelijks enkele honderden expats. Jaarlijks worden er meer dan 6000 vergaderingen georganiseerd in het hoofdkwartier.

Lees meer
Meer informatie over het project

Samenwerkende partners

Buro Architectuur
Ontwerp
www.buroarchitectuur.be
Kerkstraat 1,
1785 Merchtem
PB&A
Coördinatie
www.projectbegeleidingenadvies.be
Monnikenwerve 17-19,
8000 Brugge
Antwerpse Bouwwerken
Aannemer
www.antwerpsebouwwerken.be
Bouwenstraat 21,
2140 Antwerpen
WeWantMore
Interior Design
www.wewantmore.studio
Hessenplein 2,
2000 Antwerpen
Enjoy Concrete
Realisatie architectonisch beton
www.enjoyconcrete.be
Vaartstraat 50A,
8630 Veurne
Accor
Design & technical services
all.accor.com
Rue Henry Farman 82,
92130 Issy-les-Moulineaux
SUM
Design & technical services
www.sum.be
Boulevard de Waterloolaan 90,
1000 Brussel
Nanopixel
3D visualisatie
www.nanopixel3d.com
Meensesteenweg 332,
8800 Roeselare
Studiebureau Schoonackers
Ingenieur technieken
www.studiebureauschoonackers.be
Vlierstraat 71,
8400 Oostende
Intopaxios
Landmeter
www.intopaxios.be
Statiestraat 11-13,
1740 Ternat
Cobe
Stabiliteit
www.cobe.be
Rijselstraat 236,
8200 Brugge
TOPOKOR NV.
Studiebureau infrastructuur & topografie
www.topokor.be
Engelse Wandeling 2 - K10 G,
8500 Kortrijk
Soetaert
Grondwerken
www.soetaert.be
Esperantolaan 10A,
8400 Oostende
Godts
Grond- en afbraakwerken
www.godts.be
Esperantolaan 18,
3300 Tienen
De Meuter
Afbraakwerken - Grondwerken -
Asbestverwijdering
www.demeuter.be
Preflexbaan 250,
1740 Ternat

Gegarandeerde Zwitserse kwaliteit

Mövenpick Hotels & Resorts is een van 's werelds meest gerenommeerde luxe hotelketens. Sinds de oprichting in 1973 heeft Mövenpick haar internationale aanwezigheid in zeer grote mate uitgebreid en beheert het vandaag meer dan 20.000 kamers in meer dan 82 hotels in Afrika, Azië, Europa en het Midden-Oosten.

Met ambitieuze plannen om haar aanwezigheid over deze continenten verder uit te breiden en 125 panden te exploiteren, wil het in staat zijn om in de toekomst te kunnen concurreren met de allergrootsten. Sinds september 2018, maakt Mövenpick deel uit van de Europese marktleider Accor met meer dan 5100 hotels in 110 landen wereldwijd.

Lees meer
badkamer Môvenpick Brussels AirportOntwerp kamer Mövenpick Brussels Airport
kaart uitbater hotels in België

Uitbater met decennialange ervaring

Aangezien Fjord RED zich eerder profileert als uitbater, dan als ontwikkelaar, heeft Fjord er alle belang bij om projecten te bouwen met oog op de eindgebruiker. Fjord ontwikkelt projecten om deze op dagelijkse basis te gaan beheren. Op korte termijn verhuur spreken we vooral over hotels, business flats en rotatieparkings.

Om de uitbating bij een hotel succesvol te laten verlopen, is het belangrijk om samen te werken met een uitbater met de nodige ervaring. Hiervoor wordt een samenwerking aangegaan met Joachim Debucquoy. Door zijn jarenlange ervaring in hoteluitbating geven we het franchisehotel Mövenpick Brussels Airport een toegevoegde waarde.

Het verhaal van de architect

Belgische architecten behoren tot de absolute wereldtop. Daarom werd er voor het nieuwe Mövenpick hotel vlakbij Brussels Airport bewust gekozen om samen te werken met een beloftevolle, Belgische architect: David Vancanneyt van Buro Architectuur

Een gebouw wordt waardevoller door het idee dat erachter zit. Het is uiteindelijk een sterk beeld of verhaal dat blijft hangen. Dat maakt de architectuur ook in één oogopslag voor iedereen begrijpbaar.

Lees meer
David Vancanneyt
"Bij wijze van vooronderzoek heb ik een hele resem hotels bezocht, heb ruimtes afgestapt, maten opgenomen, tot ik zelfs door de security of management vriendelijk buitengezet werd.”

Interesse?

Vul je gegevens in en download de brochure van Mövenpick Brussels Airport

Download hier de brochure
Download brochure
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Brochure Mövenpick Brussels Airport

Download hier de gratis brochure

Maak vrijblijvend kennis met het nieuwste project van Fjord RED en download gratis de brochure.  Kom meer te weten over de inhoud van het project, de locatie, Mövenpick en de verschillende investeringsmogelijkheden.

Download
MKG-studie
Studie - rendabiliteit Mövenpick Brussels Airport

Alvorens van start te gaan met een nieuw project onderzoekt Fjord RED steeds grondig het potentiëel en de slaagkansen hiervan. Dit doen ze steeds in samenwerking met enkele gerenomeerde en onafhankelijke studiebureau's, zodat er steeds op een objectieve manier een duidelijke kijk wordt gegeven.

Bekijk hier een samenvatting van het onderzoek door MKG (gespecialiseerd studiebureau in onder meer de toeristische sector en de hotelsector), het RUP Keiberg en het inrichtingsplan globale ontwikkeling project Excelsiorlaan.

Download
MKG - rendabiliteitsstudie Mövenpick Brussels Airport

Interesse?

Vul je gegevens in en download de rendabiliteitsstudie

Download hier de brochure
Download brochure
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Interesse?

Wenst u meer informatie over dit project? Neem gerust contact op via onderstaand contactformulier.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.