Mövenpick Brussels Airport hotelsuites

Excelsiorlaan 18 Zaventem

Vanaf € 219.000

Architecten:

Gebouw: Buro architectuur
Interieur: We Want More

Adres:

Excelsiorlaan 18
1930 Zaventem

Uitvoering periode:

Start werken
Najaar 2021

Download de gratis brochurePlan hier uw afspraak

Overzicht:

Omschrijving

In het hart van Zaventem, tussen het NAVO-hoofdkwartier en The Corporate Village, wordt het nieuwste premium hotel van de wereldberoemde Accor-familie gebouwd. Het Mövenpick Brussels Airport hotel biedt niet alleen een spectaculair uitzicht op de omgeving en de nabijgelegen luchthaven Brussels Airport, maar ook een unieke investeringsmogelijkheid. Dankzij de tijdloze architectuur en het gebruik van duurzame materialen vormt dit hotel een ware meerwaarde voor Zaventem en haar omgeving.

Het project omvat 220 hotelkamers, business flats en appartementen, een rooftop restaurant, skylounge, fitnessruimte en een ondergrondse rotatieparking. Investeren in dit hotel biedt een kans op lucratieve rendementen, met name vanwege de strategische ligging. De nabijheid van de luchthaven van Brussel zorgt voor een constante stroom van zakenreizigers en toeristen, waardoor er een hoge vraag is naar accommodatie. Bovendien staat het hotel op een fantastische zichtlocatie, net naast de Brusselse ring, wat zorgt voor een maximale zichtbaarheid.

Het Mövenpick Brussels Airport hotel, als onderdeel van de Accor-familie, belichaamt de hoogste normen van luxe en gastvrijheid. Met moderne faciliteiten en een uitgebreid dienstenaanbod zullen gasten genieten van een comfortabel verblijf en een onvergetelijke ervaring. Kortom, investeren in dit premium hotel bij de luchthaven van Brussel biedt niet alleen een winstgevende investering, maar ook de mogelijkheid om deel uit te maken van een iconisch project dat de stad Zaventem verrijkt.

Locatie: een omgeving met potentieel in volle ontwikkeling

Brussels Airport

Als internationale luchthaven is Brussels Airport de toegangspoort tot België en deEuropese unie. Op hetzelfde moment bevind de luchthaven zich in de onmiddelijkenabijheid van onze hoofdstad. Een stad met een eigen karakter, bruisend vanactiviteit, innovatie en engagement.

Afgelopen jaar telde Brussels Airport ruim 235.000 vliegbewegingen en meer dan25,7 miljoen vertrekkende passagiers. De luchthaven bevindt zich op een viertalkilometer van het nieuwe Mövenpick Brussels Airport hotel. Dankzij de filevrijerijstrook op de Brusselse ring perfect bereikbaar in 6 minuten.

Lees meer
Economisch centrum in Brussel

Economisch centrum

Brussel, een internationaal financieel centrum, vormt de thuishaven van meer dantweeduizend multinationals. Rechtover het hotel bevindt zich The Corporate Village.Een hypermodern bedrijventerrein met zes kantoorgebouwen – goed voor 77.170 m2aan bedrijfsruimte - aan de toegangspoort van Brussels Airport.

Heel wat grote bedrijven zoals Sony, Johnson & Johnson en Janssen Pharmaceuticahebben zich hier gevestigd. Dit zorgt voor een zeer bruisende omgeving met eengrote economische activiteit.

Lees meer

NAVO hoofdkwartier

De NAVO, oorspronkelijk gevestigd in Londen, werd in 1952 naar Parijs verplaatstvoordat het in 1967 naar Brussel werd overgebracht. Het NAVO-hoofdkwartier is dethuisbasis voor heel wat vertegenwoordigers en experts uit alle lidstaten die continuoverleg plegen en samenwerken met partnerlanden.

In totaal werken hier 4500 vaste werknemers en dagelijks enkele honderden expats.Jaarlijks worden er meer dan 6000 vergaderingen georganiseerd in hethoofdkwartier.

Lees meer

Belgische uitbater met 47 jaar ervaring

Aangezien Fjord RED zich eerder profileert als uitbater, dan als ontwikkelaar, heeft Fjord er alle belang bij om projecten te bouwen met oog op de eindgebruiker. Fjord ontwikkelt projecten om deze op dagelijkse basis te gaan beheren. Op korte termijn verhuur spreken we vooral over hotels, business flats en rotatieparkings.

Om de uitbating bij een hotel succesvol te laten verlopen, is het belangrijk om samen te werken met een uitbater met de nodige ervaring. Hiervoor wordt een samenwerking aangegaan met Joachim Debucquoy. Door zijn jarenlange ervaring in hoteluitbating geven we het franchisehotel Mövenpick Brussels Airport een toegevoegde waarde.

Gegarandeerde Zwitserse kwaliteit

Mövenpick Hotels & Resorts is een van 's werelds meest gerenommeerde luxe hotelketens. Sinds de oprichting in 1973 heeft Mövenpick haar internationale aanwezigheid in zeer grote mate uitgebreid en beheert het vandaag meer dan 20.000 kamers in meer dan 82 hotels in Afrika, Azië, Europa en het Midden-Oosten.

Met ambitieuze plannen om haar aanwezigheid over deze continenten verder uit te breiden en 125 panden te exploiteren, wil het in staat zijn om in de toekomst te kunnen concurreren met de allergrootsten. Sinds september 2018, maakt Mövenpick deel uit van de Europese marktleider Accor met meer dan 5100 hotels in 110 landen wereldwijd.

Lees meer

Samenwerkende partners

Buro Architectuur
Ontwerp
www.buroarchitectuur.be
Kerkstraat 1,
1785 Merchtem
PB&A
Coördinatie
www.projectbegeleidingenadvies.be
Monnikenwerve 17-19,
8000 Brugge
Antwerpse Bouwwerken
Aannemer
www.antwerpsebouwwerken.be
Bouwenstraat 21,
2140 Antwerpen
WeWantMore
Interior Design
www.wewantmore.studio
Hessenplein 2,
2000 Antwerpen
Enjoy Concrete
Realisatie architectonisch beton
www.enjoyconcrete.be
Vaartstraat 50A,
8630 Veurne
Accor
Design & technical services
all.accor.com
Rue Henry Farman 82,
92130 Issy-les-Moulineaux
SUM
Design & technical services
www.sum.be
Boulevard de Waterloolaan 90,
1000 Brussel
Nanopixel
3D visualisatie
www.nanopixel3d.com
Meensesteenweg 332,
8800 Roeselare
Studiebureau Schoonackers
Ingenieur technieken
www.studiebureauschoonackers.be
Vlierstraat 71,
8400 Oostende
Intopaxios
Landmeter
www.intopaxios.be
Statiestraat 11-13,
1740 Ternat
Cobe
Stabiliteit
www.cobe.be
Rijselstraat 236,
8200 Brugge
TOPOKOR NV.
Studiebureau infrastructuur & topografie
www.topokor.be
Engelse Wandeling 2 - K10 G,
8500 Kortrijk
Soetaert
Grondwerken
www.soetaert.be
Esperantolaan 10A,
8400 Oostende
Godts
Grond- en afbraakwerken
www.godts.be
Esperantolaan 18,
3300 Tienen
De Meuter
Afbraakwerken - Grondwerken -
Asbestverwijdering
www.demeuter.be
Preflexbaan 250,
1740 Ternat

Het verhaal van de architect

Belgische architecten behoren tot de absolute wereldtop. Daarom werd er voor het nieuwe Mövenpick hotel vlakbij Brussels Airport bewust gekozen om samen te werken met een beloftevolle, Belgische architect: David Vancanneyt van Buro Architectuur

Een gebouw wordt waardevoller door het idee dat erachter zit. Het is uiteindelijk een sterk beeld of verhaal dat blijft hangen. Dat maakt de architectuur ook in één oogopslag voor iedereen begrijpbaar.

Lees meer
David Vancanneyt
"Bij wijze van vooronderzoek heb ik een hele resem hotels bezocht, heb ruimtes afgestapt, maten opgenomen, tot ik zelfs door de security of management vriendelijk buitengezet werd.”

Download hier de gratis brochure

Wilt u meer te weten komen over hoe zo'n investering precies in z'n werk gaat? Wat zijn nu exact de voordelen ten opzichte van klassiek vastgoed zoals een appartement of een woning? Welke opbrengsten kan ik me aan verwachten en op welke manier worden deze gerealiseerd? Je leest er alles over in de nieuwste brochure.

Download

Interesse?

Vul je gegevens in en download de brochure van Mövenpick Brussels Airport

Download hier de brochure
Download brochure
Oops! Something went wrong while submitting the form.
MKG-studie
Studie - rendabiliteit Mövenpick Brussels Airport

Alvorens van start te gaan met een nieuw project onderzoekt Fjord RED steeds grondig het potentiëel en de slaagkansen hiervan. Dit doen ze steeds in samenwerking met enkele gerenomeerde en onafhankelijke studiebureau's, zodat er steeds op een objectieve manier een duidelijke kijk wordt gegeven.

Bekijk hier een samenvatting van het onderzoek door MKG (gespecialiseerd studiebureau in onder meer de toeristische sector en de hotelsector), het RUP Keiberg en het inrichtingsplan globale ontwikkeling project Excelsiorlaan.

Download
MKG - rendabiliteitsstudie Mövenpick Brussels Airport

Interesse?

Vul je gegevens in en download de rendabiliteitsstudie

Download hier de brochure
Download brochure
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Interesse?

Wenst u meer informatie over dit project? Neem gerust contact op via onderstaand contactformulier.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.