Mövenpick Studios & Apartments

Bebouwde oppervlakte

12.463 m²

Architecten

Gebouw: Buro Architectuur
Interieur: WeWantMore

Adres

Excelsiorlaan 18,
1930 Zaventem

Bestemming

Hotel - Rotatieparking -
Restaurant - Fitness - Seminarieruimtes
- expatverblijven

Aantal eenheden

220

Aantal parkings

198

Uitvoeringsperiode

Start werken
najaar 2021

Vanaf prijs

€ 199.500

Meer informatie over het project

Mövenpick Studios & Apartments

Mövenpick Studios & Apartments zijn expat verblijven en business suites gelegen tussen Brussels Airport en de NAVO. Deze ruime verblijven met aparte slaapkamer worden op korte termijn verhuurd aan expats, multinationals en internationale overheidsinstanties. Mövenpick Studios & Apartments zijn voorzien van een ingerichte kitchenette, leefruimte, badkamer met aparte douche en bad en een slaapkamer met kingsize bed. Het project bevindt zich op de AAA-zichtlocatie. Dit op slechts 2km van de NAVO en op minder dan 6 minuten van Brussels Airport. Mövenpick Studios & Apartments beschikt ook over fitness, laundry-lounge en diverse hotelvoorzieningen.

Klik hier om mee te investeren in Mövenpick Studios & Apartments

De laatste jaren merken we een verhoogde vraag naar ruime, kwalitatieve en duurzame long stay verblijven door Brusselse expats

- Mathieu Vancanneyt, oprichter Fjord RED

Brussels Airport

Het belang van de NAVO voor Mövenpick Studios & Apartments

Mövenpick Studios & Apartments zal ongetwijfeld profiteren van de aanwezigheid van het NAVO-hoofdkwartier in de directe omgeving. Dagelijks zijn er meer dan 100 expats werkzaam op de NAVO die 's avonds een kwalitatief en hoogwaardig verblijf opzoeken om te overnachten. Het spreekt dus voor zich dat deze tijdelijke, buitenlandse medewerkers een zeer belangrijke doelgroep zijn voor Mövenpick Studio's & Apartments.

Lees meer

De stijgende vraag naar kwalitatieve en
ruime expatverblijven

Door de constante stijging van het aantal expats in deEuropese hoofdstad, stijgt de vraag naar kwalitatieve expatverblijven automatisch mee. Met Mövenpick Studios & Apartments wil Fjord RED meegaanin deze stijgende trend en een antwoord bieden aan deze vraag.

Lees meer
The corporate Village

Ontdek de ruime en luxueuze long stay verblijven

Studio type 2 - 32m²

Studio type 3 - 51m²

Meer informatie over het project

Gegarandeerde Zwitserse kwaliteit

Mövenpick Hotels & Resorts is een van 's werelds meest gerenommeerde luxe hotelketens. Sinds de oprichting in 1973 heeft Mövenpick haar internationale aanwezigheid in zeer grote mate uitgebreid en beheert het vandaag meer dan 20.000 kamers in meer dan 82 hotels in Afrika, Azië, Europa en het Midden-Oosten.

Met ambitieuze plannen om haar aanwezigheid over deze continenten verder uit te breiden en 125 panden te exploiteren, wil het in staat zijn om in de toekomst te kunnen concurreren met de allergrootsten. Sinds september 2018, maakt Mövenpick deel uit van de Europese marktleider Accor met meer dan 5100 hotels in 110 landen wereldwijd.

Lees meer
badkamer Môvenpick Brussels AirportOntwerp kamer Mövenpick Brussels Airport

Interesse?

Vul je gegevens in en download de brochure van Mövenpick Studios & Apartments

Download hier de brochure
Download brochure
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Brochure Mövenpick Brussels Airport

Download hier de gratis brochure

Maak vrijblijvend kennis met het nieuwste project van Fjord RED en download gratis de brochure.  Kom meer te weten over de inhoud van het project, de locatie, Mövenpick en de verschillende investeringsmogelijkheden.

Download
MKG-studie
Studie - rendabiliteit Mövenpick Studios & Apartments

Alvorens van start te gaan met een nieuw project onderzoekt Fjord RED steeds grondig het potentiëel en de slaagkansen hiervan. Dit doen ze steeds in samenwerking met enkele gerenomeerde en onafhankelijke studiebureau's, zodat er steeds op een objectieve manier een duidelijke kijk wordt gegeven.

Bekijk hier een samenvatting van het onderzoek door MKG (gespecialiseerd studiebureau in onder meer de toeristische sector en de hotelsector), het RUP Keiberg en het inrichtingsplan globale ontwikkeling project Excelsiorlaan.

Download
MKG - rendabiliteitsstudie Mövenpick Brussels Airport

Interesse?

Vul je gegevens in en download de rendabiliteitsstudie

Download hier de brochure
Download brochure
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Interesse?

Wenst u meer informatie over dit project? Neem gerust contact op via onderstaand contactformulier.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.