Succesvol infoweekend achter de rug!

Op 12 & 13 december lanceerde Fjord RED een coronaproof infoweekend rond de projecten Mövenpick Brussels Airport en Parking 21.

Lees meer

Architectuur en bouwcoördinatie hand in hand

Kom meer te weten hoe de samenwerking tussen modernistische architect David Vancanneyt en projectleider Bart Baeke tot stand is gekomen.

Lees meer

Marketing hotels

“Uiteindelijk streven we steeds naar de absolute totaalbeleving voor onze hotelgast. Dit is het allerbelangrijkste bij de uitbating"

Lees meer

Interview Mathieu Vancanneyt

"Al van jongs af aan was het mijn doel om iets tastbaars te creëeren of mee te helpen creëren." Lees het interview met de CEO van Fjord RED.

Lees meer

Maak kennis met Fjord RED

Fjord RED richt zich op stedelijke inbreidingsprojecten die mee permanente tewerkstelling binnen België willen creëren. Ontdek hier hoe!

Lees meer

Een doordachte locatie voor een hotel

Er zijn heel wat specifieke redenen waarom Zaventem de ideale locatie is voor de ontwikkeling van nieuwe vastgoedprojecten. Ontdek ze hier!

Lees meer

Mövenpick Hotels & Resorts

Mövenpick Hotels & Resorts is een van 's werelds meest gerenommeerde luxe hotelketens. Lees hier meer over de sterke partner Mövenpick.

Lees meer

Het nieuwe Mövenpick Brussels Airport Hotel

Het Mövenpick Brussels Airport hotel vormt het eerste project van de vernieuwde uitbater-ontwikkelaar op de vastgoedmarkt ‘Fjord RED’.

Lees meer

Nieuws