Terug naar nieuwsoverzicht

Succesvol infoweekend achter de rug!

Op 12 & 13 december lanceerde Fjord RED een Coronaproof infoweekend rond de projecten Mövenpick Brussels Airport en Parking 21 – Brussels Airport. Een tiental klanten werden na een eerste verkennend zoomgesprek op afspraak ontvangen voor een plaatsbezoek. Er werd per klant voldoende tijd vrijgemaakt om te luisteren naar alle vragen, bedenkingen, en deze zo duidelijk en in detail te beantwoorden.

Ontdekken van de verschillende projecten

Tijdens het infoweekend werd er kennis gemaakt met de verschillende aspecten van de projecten. Zo werd de directe omgeving aan de klanten voorgesteld, de buurt en het opwaarderingspotentieel, de verschillende bedrijvenparken, de nieuwe ontwikkelingen in de buurt van de site en tenslotte de huidige site van Mövenpick Brussels Airport en de rotatieparking Parking 21 bezocht, … Naast de rondleiding in de omgeving werd er op aanvraag ook extra informatie gegeven omtrent het concept, de fiscaliteit, het beheer, de gemaakte riscicoanalyses en het karakter van een investering in hotelvastgoed en rotatieparkings.

Fjord RED in beeld

Doorheen het weekend maakte Fjord RED tevens twee infovideo’s. Dit om de klant zo optimaal mogelijk te informeren. De video’s willen een meer verkennende uitleg geven over Mövenpick Brussels Airport en Parking 21. Zo kunnen klanten in de toekomst al digitaal ontdekken of investeren in hotelvastgoed en/of rotatieparkings een match kan zijn. U kan de video’s in januari terugvinden op de Fjord RED instagram en facebook kanalen.

Henri - vastgoedadviseur

Coronaproof infoweekend volzet

Door de coronamaatregelen was het helaas niet mogelijk om alle inschrijvingen te verwelkomen. De bezoekers die eerst hun aanvraag deden werden eerst ontvangen. Er werd ook een kwartier tijd tussen de diverse afspraken voorzien. Bezoekers werden op voorhand gevraagd om een afspraak in te plannen op een specifiek gekozen tijdstip. Voor elke klant werd er een mondmasker van Fjord RED voorzien. Bij aankomst ontving iedere bezoeker ook een gepersonaliseerde handgel.

Infoweekend 2.0 januari

De klanten die geen mogelijkheid hadden om een plaatsbezoek te doen werden alvast geboekt voor een tweede versie/ infoweekend op 9 & 10 januari 2021 in ons kantoor in Greenhouse BXl in Diegem. Indien u zich ook nog wenst in te schrijven of vragen heeft over hotelvastgoed of rotatieparkings kan u terecht op onderstaande link.
https://www.fjordred.com/infoweekend-fjord-red/