Parking 21 - Brussels Airpor

Excelsiorlaan 18 Zaventem

Uitverkocht

Parking 21 - Brussels Aiport
Architecten:

Gebouw: Buro architectuur
Interieur: We Want More

Adres:

Excelsiorlaan 18
1930 Zaventem

Uitvoering periode:

Start werken
Najaar 2021

Download de gratis brochurePlan hier uw afspraak
Parking 21 - Brussels Aiport

Overzicht:

Omschrijving

De 178 ondergrondse parkeerplaatsen liggen direct, verspreid over drie ondergrondse niveaus, onder het Mövenpick Brussels Airport hotel. De ecoparking is uitgerust voor de 21ste eeuw, met de meest recente voorzieningen voor elektrische wagens. Daarmee wordt er tegemoet gekomen aan de vraag naar een ecologisch verantwoorde parking en willen we de vraag naar een groene economie ondersteunen. Zowel hotelgasten, zakelijke en particuliere gebruikers kunnen van deze parkings gebruik maken.

Doelgroepen

Potentiële doelgroepen

Uit marktonderzoek is gebleken dat een ondergrondse parking een divers doelpubliek kan aanspreken.

Een eerste doelgroep zijn uiteraard de hotelgasten zelf. Met 170 kamers en bijhorende long stay verblijven is er reeds een grote vraag vanwege het hotel. Men kan enerzijds los van het hotel gebruik maken van de ecoparking. Dit met uur, dag, weektarieven. Anderzijds kan men een overnachting combineren met de reservatie van een parkeerplaats voor langere tijd. Dit noemt men ook wel de ‘Park sleep and fly’ boeking.

Een tweede belangrijke doelgroep zijn de bedrijven in de directe omgeving. Via vaste contracten of abonnementsformules hebben zij de mogelijkheid om een aantal plaatsen af te huren op maand of jaarbasis. Op deze manier kunnen zij hun bezoekers of wagenpark steeds een bewaakte en veilige parking aanbieden.

Parkings: een doordachte investering

Fjord RED ontwikkelde op enkele kilometers van Brussels Airport de mogelijkheid om te investeren in rotatieparkings. Een onderschatte investering in vastgoed met tal van voordelen ten opzichte van klassiek vastgoed.

Zo kunt u instappen met een lager budget, u hoeft zich geen zorgen te maken over de verhuur, de professionele uitbating regelt alles voor u en bovendien is het een ideale spreiding voor uw vastgoedportefeuille.

Klik hier door om meer info over investeren in Parking 21.

Ondergrondse parking
Brochure Parking 21 - Brussels Airport
Download hier de gratis brochure

Maak in de gratis en vrijblijvende brochure kennis met het nieuwste project van Fjord RED, Parking 21 - Brussels Airport. Kom meer te weten over de inhoud van het project, de locatie, de opbrengsten en voordelen van dergelijke investering.

Download
brochure Mövenpick Brussels Airport

Interesse?

Vul je gegevens in en download de brochure van Parking 21

Download hier de brochure
Download brochure
Oops! Something went wrong while submitting the form.
MKG-studie
Studie - rendabiliteit Mövenpick Brussels Airport

Alvorens van start te gaan met een nieuw project onderzoekt Fjord RED steeds grondig het potentiëel en de slaagkansen hiervan. Dit doen ze steeds in samenwerking met enkele gerenomeerde en onafhankelijke studiebureau's, zodat er steeds op een objectieve manier een duidelijke kijk wordt gegeven.

Bekijk hier een samenvatting van het onderzoek door MKG (gespecialiseerd studiebureau in onder meer de toeristische sector en de hotelsector), het RUP Keiberg en het inrichtingsplan globale ontwikkeling project Excelsiorlaan.

Download
MKG - rendabiliteitsstudie Mövenpick Brussels Airport

Interesse?

Vul je gegevens in en download de rendabiliteitsstudie

Download hier de brochure
Download brochure
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Interesse?

Wenst u meer informatie over dit project? Neem gerust contact op via onderstaand contactformulier.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.