Fjord RED sales team

Werken bij Fjord RED

Medewerkers vormen de stuwende kracht achter Fjord RED. Gepassioneerde medewerkers die meeschrijven aan een groeiverhaal zijn het fundament van ons bedrijf. Eén voor één gemotiveerde mensen met de nodige vakkennis. Om deze reden zijn we steeds op zoek naar nieuw talent van de bovenste plank, om met onze dienstverlening steeds op het allerhoogste niveau te blijven.

Openstaande vacatures

Opleiding met hoog niveau

Fjord RED gelooft in one to one opleiding. U kan rekenen op een persoonlijke begeleiding door iemand met ervaring in het betreffende vakgebied. Wekelijks worden er bijkomend opleidingsmomenten door externe en interne coaches voorzien.

Hecht en ondersteunend team

U komt terecht in een open en vrije bedrijfscultuur waar goede sfeer geen overbodige luxe is. Wij zijn een zeer jong, dynamisch en uiterst gemotiveerd team dat elkaar dagelijks ondersteund en verbeterd.

Doorgroeimogelijkheden

Door volop in te zetten op de eigen medewerkers en voldoende opleidingen te voorzien, geven wij u de kans om door te groeien binnen de verschillende takken van het bedrijf.

Werken loont

In B2C zijn potentiële klanten niet altijd overdag aanwezig. Avond en weekendwerk is dus vaak een must. Afhankelijk van uw inzet en motivatie wordt dit echter ook geremunereerd.

Marketing team